ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέο φλερτ Μπαρτσελόνα και Μανωλά

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της El Mundo Deportivo
Νέο φλερτ Μπαρτσελόνα και Μανωλά

Μπορεί την πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Κώστα Μανωλά στο Καμπ Νου να μην έγινε η παντρειά, αλλά κανείς δεν αποκλείει να γίνει τώρα. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, ο Έλληνας άσος της Ρόμα προτάθηκε εκ νέου στην Μπαρτσελόνα. Το ενδιαφέρον των Καταλανών για τον παίκτη έχει παρελθόν. Οταν είχε γίνει η μεταγραφή του Βερμάελεν στη Ρόμα, η Μπάρτσα είχε βάλει έναν όρο στη συμφωνία σύμφωνα με τον οποίο θα είχε τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που έβγαινε στο παζάρι ο Έλληνας άσος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μανωλάς προτάθηκε εκ νέου στη Μπαρτσελόνα. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και πέρυσι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς προκρίθηκαν άλλες λύσεις στην άμυνα.

Ο Καταλανός δημοσιογράφος σημειώνει πως ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη -και- από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι δεν υπήρξαν ποτέ μαζί στον Ολυμπιακό. Όταν εκείνος έφυγε από τον Ολυμπιακό, το 2012, τότε ήρθε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς.
Φυσικά, τον Μανωλά και να ήθελαν να τον ξεχάσουν οι οπαδοί της ομάδας δεν γίνεται, καθώς ήταν αυτός που τους έστειλε στα αζήτητα του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ που σημείωσε στο Ολίμπικιο για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο φλερτ Μπαρτσελόνα και Μανωλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.