MUNDIAL 2018

Στη Γαλλία ασχολούνται με… τρίχες! (pics)

Ο Πολ Πογκμπά διαθέτει αρκετά χρήματα. Τόσα πολλά, έτσι ώστε να φέρει μέχρι τη Μόσχα τον προσωπικό μπαρμπέρη του από το Λονδίνο! Ο Αχμεντ Αλσανάαουι πέρασε σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα στο προπονητικό κέντρο των «τρικολόρ» με έναν και αποκλειστικό σκοπό: να κουρέψει τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 12 από τους συμπαίκτες του! Το αρχικό...
Στη Γαλλία ασχολούνται με… τρίχες! (pics)

Ο Πολ Πογκμπά διαθέτει αρκετά χρήματα. Τόσα πολλά, έτσι ώστε να φέρει μέχρι τη Μόσχα τον προσωπικό μπαρμπέρη του από το Λονδίνο!

Ο Αχμεντ Αλσανάαουι πέρασε σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα στο προπονητικό κέντρο των «τρικολόρ» με έναν και αποκλειστικό σκοπό: να κουρέψει τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 12 από τους συμπαίκτες του!

O Πολ Πογκμπά.

Το αρχικό πλάνο δε διέθετε την ομαδική περιποίηση. Τον Αλσανάουι γνωρίζει πέρα από τον Πογκμπά και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμίν Μεντί.

Ωστόσο, μόλις οι υπόλοιποι Γάλλοι διεθνείς ενημερώθηκαν για την έλευσή του, γνωρίζοντας τη δουλειά του μέσα από το Instagram, ζήτησαν να κουρευτούν και αυτοί!

Ο Αχμεντ δεν τους χάλασε το χατίρι. Όπως αναμένεται να πράξει όταν τον καλέσουν ξανά. Όχι μόνο οι Γάλλοι. Βλέπετε, ο κουρέας των ποδοσφαιριστών αποκάλυψε πως ενδέχεται να πάει ξανά στη Ρωσία κουβαλώντας τα ψαλίδια του για χάρη του Βελγίου, της Νιγηρίας και ίσως της Αγγλίας!

Ο Σαμουέλ Ουμτίτι.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Γαλλία ασχολούνται με… τρίχες! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.