ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Λισάντρο Λόπες

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως ο Αργεντινός στόπερ της Μπενφίκα απάντησε αρνητικά στους Πειραιώτες και θέλει να αγωνιστεί στη Serie A.
Απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Λισάντρο Λόπες

Από την περασμένη Κυριακή (17/6), το Sportime.gr είχε ενημερώσει για την αρνητική τροπή που παίρνει η υπόθεση της απόκτησης του Λισάντρο Λόπες.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός δεν έχει μέλλον στην Μπενφίκα, αλλά θέλει να παραμείνει στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε ελάχιστα στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετρώντας μόλις μία συμμετοχή με την Ίντερ. Η Τζένοα ενδιαφέρεται έντονα για τον Λόπες και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα (σε «calciomercato.com», «tuttomercatoweb.com») ο παίκτης έχει απαντήσει, ήδη, αρνητικά στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει κοινό σημείο επαφής με την Μπενφίκα για τον ετήσιο δανεισμού του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όμως, θέλει να καθιερωθεί στη Serie A και, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αρνητικός για Ολυμπιακό ο Λισάντρο Λόπες

Οι «μνηστήρες» για Γιαννιώτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Λισάντρο Λόπες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.