MUNDIAL 2018

«Έχω δει τον Λίο να κλαίει και να υποφέρει»

Για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή μίλησε η Σελία Μαρία Κουτιτσίνι , διαψεύδοντας όσοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν νοιάζεται για την εθνική ομάδα της χώρας του
«Έχω δει τον Λίο να κλαίει και να υποφέρει»

Η μητέρα του Λιονέλ Μέσι, φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση της Αργεντινής λίγες μέρες μετά την ισοπαλία της Αργεντινής με την Ισλανδία και το χαμένο πέναλτι του Αργεντινού.

Η Σελία Μαρία Κουτιτσίνι δήλωσε: «Υποφέρουμε με την κριτική που δέχεται ο Μέσι, όταν λένε ότι δεν είναι περήφανος που φορά την εθνική φανέλα της Αργεντινής, ή ότι παίζει δίχως να νιώθει υποχρεωμένος. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τον έχουμε δει να υποφέρει και να κλαίει. Σε πληγώνει, όταν ακούς τέτοια πράγματα. Θα έδινα τα πάντα για να είναι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δικό του. Ευτυχώς ο κόσμος τον αγαπάει και του το δείχνει και αυτό μετράει πολύ για αυτόν».

Ο Λιονέλ Μέσι καλείται να σηκώσει όλη την Αργεντινή στις πλάτες του, έπειτα από 2 χαμένους τελικούς Κόπα Αμέρικα και 1 χαμένο τελικό Μουντιάλ, ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων αστόχησε σε πέναλτι και η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Ισλανδία, προβληματίζοντας πολύ με την απόδοσή της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έχω δει τον Λίο να κλαίει και να υποφέρει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.