MUNDIAL 2018

Ο λόγος που οι Ρώσοι ελπίζουν σε τελικό στο Μουντιάλ

Ένα… περίεργο, αλλά ενδιαφέρον στατιστικό για τους διοργανωτές του Παγκοσμίου κυπέλλου
Ο λόγος που οι Ρώσοι ελπίζουν σε τελικό στο Μουντιάλ

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι τους, οι διοργανωτές Ρώσοι έχουν προκριθεί στην φάση των «16» του Μουντιάλ και το ματς με την Ουρουγουάη θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας ξεκίνησε στον θεσμό με τον πήχη να είναι πολύ χαμηλά καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι δεν θα προκριθούν καν στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες τους διέψευσαν και στην χώρα το κλίμα είναι πανηγυρικό. Τόσο πανηγυρικό μάλιστα που ονειρεύονται και… τελικό και μάλιστα έχουν και επιχείρημα γι’ αυτό.

Ποιο είναι το επιχείρημα; Ότι ανά 20 χρόνια η διοργανώτρια χώρα φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης!

Το 1958 η Σουηδία έφτασε στον τελικό όπου έχασε από την Βραζιλία, το 1978 η Αργεντινή ως διοργανώτρια κέρδισε την Ολλανδία και το 1998 η Γαλλία πήρε το τρόπαιο από την Βραζιλία. Φτάσαμε στο 2018 και διοργανώτρια χώρα είναι η Ρωσία. Λέτε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο λόγος που οι Ρώσοι ελπίζουν σε τελικό στο Μουντιάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.