ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Σε διαδικασία σύστασης ΚΑΕ ο Χολαργός

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση που βρήκε όλους σε κλίμα σύμπλευσης
Σε διαδικασία σύστασης ΚΑΕ ο Χολαργός

Ο Χολαργός ετοιμάζεται για μία ιστορική σεζόν, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει στην Basket League. Η στελέχωση του ρόστερ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, όμως σύντομα θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις ειδικά από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα προπονητή με τον Άρη Λυκογιάννη να παίρνει τα ηνία.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση με τις διαδικασίες για τη σύσταση ΚΑΕ να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των μελών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη, 20/6) στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του κλειστού γηπέδου «Αντώνης Τρίτσης», η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Χολαργού.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων των μελών του συλλόγου για όλες τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναφορικά με την σύσταση της ΚΑΕ.

Παράλληλα, πολλοί παράγοντες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των Γιώργου Δρόσου, Κώστα Τούτουζα και Θόδωρου Καρατζά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε διαδικασία σύστασης ΚΑΕ ο Χολαργός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.