ΠΑΟΚ

Η απόφαση για τον Χατζηισαΐα

Τι θα συμβεί με τον Έλληνα αμυντικό μετά από συζήτηση που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου
Η απόφαση για τον Χατζηισαΐα

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο Έλληνας αμυντικός συνομίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θεωρήθηκε και από τους δύο η καλύτερη λύση να συνεχίσει να παίζει σε μία καλή ομάδα γιατί στον ΠΑΟΚ οι θέσεις στα στόπερ είναι “φορτωμένες”.

Ύστερα απο τη σεζόν που είχε δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσει ως αναπληρωματικός πίσω από παίκτες που έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό γκρουπ στα στόπερ, οπότε υπάρχει κοινή απόφαση για δανεισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απόφαση για τον Χατζηισαΐα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.