ΑΡΗΣ

Σε συζητήσεις με Βελέθ ο Άρης

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι, πάντως, μία δύσκολη περίπτωση, αφού έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βίσλα Κρακοβίας
Σε συζητήσεις με Βελέθ ο Άρης

Ένα ακόμη όνομα υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Άρη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ισπανό στόπερ, Φραν Βελέθ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άρης Είσαι» έχουν γίνει επαφές με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «allaboutaris.com», επιβεβαίωσε τις συζητήσεις, αλλά χαρακτήρισε περίπλοκη την υπόθεσης λόγω της Βίσλα Κρακοβίας στην οποία ανήκει.

Συγκεκριμένα είπε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι σε επαφές με τον Άρη. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις αλλά τα πράγματα είναι ακόμα κάπως περίπλοκα. Θέλω να έρθω αλλά πρέπει να τελειώσω με τη Βίσλα, με την οποία δεσμεύομαι με συμβόλαιο».

Ο Βελέθ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2019 με την πολωνική ομάδα.

Ο Καρυπίδης «δείχνει» τον νέο τεχνικό διευθυντή

«Τελειώνει» του Πλατέλλα, στη γωνία ο ΟΦΗ

Κοντά στην απόκτηση του Σέρο ο Άρης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε συζητήσεις με Βελέθ ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.