ΠΑΡΑFOOTBALL

Η αφοσίωση που εξαργυρώθηκε

Η αφοσίωση πολλές φορές σε ανταμείβει
Η αφοσίωση που εξαργυρώθηκε

Ένα περίεργο για την εποχή μας φαινόμενο, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό σε επαρχιακή ομάδα της Super League, με ένα στέλεχος της να είναι ο πρωταγωνιστής.

Όπως γίνεται γνωστό στην έντυπη έκδοση του Sportime και στη στήλη «Κακίες», ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν είχε αγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, όμως είχε σημαντική θέση πήρε την απόφαση να σταματήσει από το πόστο του.

Οι λόγοι για την απόφαση αυτή ήταν κυρίως οικογενειακοί, αφού δεν μπορούσε να παραμείνει μακριά από την Αθήνα, αν και δεν είναι και το καλύτερο να χάνεις την δουλειά σου αυτή την εποχή.

Λύση όμως τελικά βρέθηκε, αφού η αφοσίωση και η αγάπη του συγκεκριμένου για την ομάδα, οδήγησαν τα ηγετικά στελέχη της ΠΑΕ στο να του προσφέρουν καλύτερη θέση εργασίας σε άλλο τομέα των επιχειρήσεων τους στην πρωτεύουσα αυτή την φορά.

Μία μετακίνηση που σίγουρα δεν την γνωρίζουν και πολλοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αφοσίωση που εξαργυρώθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.