ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αντεπιθέσεις και ο Φορτούνης

Η ιδιαίτερη άσκηση που είχε να κάνει με το τρανζίσιον και η σουτάρα του ανεβασμένου Κώστα Φορτούνη, που κατέληξε στα δίχτυα
Οι αντεπιθέσεις και ο Φορτούνης

Λογικό στις προετοιμασίες να δουλεύονται ξεχωριστά διάφορα πράγματα που έχουν να κάνουν με κομμάτια τακτικής, αλλά και σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς, σε καταστάσεις που μπορούν να διαμορφωθούν γρήγορα, κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Κάτι που έχει σχέση με το τελευταίο είναι το αμυντικό αλλά και το επιθετικό τρανζίσιον. Μια τέτοια άσκηση περιλάμβανε και η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (27/6) στο Ζέεφελντ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χώρισε σε τριάδες τους παίκτες, που δούλεψαν πάνω στην αντεπίθεση, αλλά και στην άμυνα, σε περίπτωση που ο αντίπαλος κλέψει την μπάλα και κάνει ο ίδιος κάτι ανάλογο.

Η συμπεριφορά των παικτών ήταν πολύ καλή, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει ικανοποιημένος.

Στη συνέχεια υπήρξε άσκηση όπου είχε να κάνει με τακτική οργανωμένης επίθεσης, αλλά και άμυνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητούσε γρήγορες πάσες και επιθέσεις σε πρώτο χρόνο. Σε αυτή την άσκηση μπήκε το ωραίο γκολ του Μάριν, ενώ και ο Κώστας Φορτούνης, είδε μια σουτάρα του να καταλήγει στα δίχτυα.

Γενικότερα ο διεθνής μέσος παρουσιάζεται ανεβασμένος, αφού είχε ωραίες ενέργειες και κατά την διάρκεια του προγράμματος της Τρίτης.

Τι έκανες ρε Μάριν!

Η ένταση και η φωνή του Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αντεπιθέσεις και ο Φορτούνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!