ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Ίαν Βουγιούκας, όπως ενημερώθηκε από τους «πράσινους» την Πέμπτη (28/06). Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει δυναμικά τις τελευταίες ημέρες για τον σχεδιασμό εν όψει της ερχόμενης χρονιάς. Μετά τους Νικ Καλάθη, Μάρκους Ντένμον και Λούκας Λεκαβίτσιους, ο 33χρονος σέντερ είναι ο τέταρτος που θα...
Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Ίαν Βουγιούκας, όπως ενημερώθηκε από τους «πράσινους» την Πέμπτη (28/06).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει δυναμικά τις τελευταίες ημέρες για τον σχεδιασμό εν όψει της ερχόμενης χρονιάς. Μετά τους Νικ Καλάθη, Μάρκους Ντένμον και Λούκας Λεκαβίτσιους, ο 33χρονος σέντερ είναι ο τέταρτος που θα φορέσει τα «πράσινα» και τη νέα σεζόν.

Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης διατηρούσαν οψιόν ανανέωσης με τον αρχηγό της ομάδας και την Πέμπτη τον ενημέρωσαν πως πρόκειται να την ενεργοποιήσουν.

Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Λεκαβίτσιους

Κορυφαία ασίστ στην Euroleague ο Καλάθης

Επίσημα ο Λάσμε στον Παναθηναϊκό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.