WORLD FOOTBALL

Ίμπρα : «Αν θέλω να πάω στο Μουντιάλ, θα πάω» (vid)

Δεν αποκλείει την επιστροφή στην Εθνική, ο Σουηδός σούπερ σταρ
Ίμπρα : «Αν θέλω να πάω στο Μουντιάλ, θα πάω» (vid)

Την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που όπως πάντα ήταν απολαυστικός.

Ο 36χρονος επιθετικός ανέφερε ότι ανυπομονεί για τα παιχνίδια που ακολουθούν, τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας με την Σουηδία, για το Μουντιάλ.

«Ήρθα στην Αμερική για να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω εδώ και 23 χρόνια. Να κερδίζω. Πιστεύω ότι είναι μέσα στο DNA μου, όπου πήγα κέρδισα και συνεχίσω να το κάνω. Οπότε έρχομαι να κερδίσω και να βοηθήσω», ήταν τα λόγια του για την νέα αυτή πρόκληση.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε όπως προείπαμε και στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής του, για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Όλη μου η προσοχή είναι αυτή την στιγμή στους Γκάλαξι, θέλω να εγκατασταθώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να μάθω την ομάδα και φυσικά την πόλη.

Όταν νιώσω άνετα θα κάνω και το επόμενο βήμα. Με καλούν κάθε μέρα και με ρωτούν πως νιώθω και το τι θέλω να κάνω, αλλά και το πώς έχει η κατάσταση.

Όμως πρέπει να κάνω ένα βήμα την φορά. Αν νιώθω καλά και νιώθω έτοιμος ότι μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω ότι μπορώ, τότε η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.

Δεν έχει να κάνει με την πλευρά της Σουηδίας, έχει να κάνει με την δική μου πλευρά. Αν θέλω να πάω, θα παώ.

Αυτή την στιγμή όμως υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο. Μόλις τελειώσω με αυτό, θα δούμε τι θα γίνει».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίμπρα : «Αν θέλω να πάω στο Μουντιάλ, θα πάω» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.