ΤΕΝΙΣ

Καθάρισε η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο!

Κέρδισε με ευκολία στον πρώτο γύρο του Ίντιαν Γουέλς
Καθάρισε η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο!

Κέρδισε με ευκολία στον πρώτο γύρο του Ίντιαν Γουέλς

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη δεύτερή της νίκη στη σεζόν. Η Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε στον πρώτο γύρο του Ιντιαν Γουέλς με την Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, την οποία κέρδισε εύκολα με 6-4, 6-2. Στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη θα παίξει κόντρα στην έμπειρη Ασλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία.

Η έκπληξη της ημέρας έγινε πάντως με τον αποκλεισμό της Μαρία Σαράποβα. Η «Μάσα» έχασε από τη Ναόμι Οσάκα με 6-4, 6-4 και αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά. Εκτός συνέχειας και η Ζενί Μπουσάρ που ο κατήφορός της δεν έχει τέλος… Εχασε από την άσημη Σάσια Βίκερι με 6-3, 6-4 και δε θα συνεχίσει στην Καλιφόρνια.

Οσον αφορά το ταμπλό των ανδρών, χθες αργά το βράδυ ξεκίνησαν τα ματς του πρώτου γύρου, με τον Μάρκο Παγδατή να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό, μετά την επικράτησή του με 6-1, 6-2 επί του Γάλλου Βενσάν Μιλό. Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, θα παίξει με τον τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα (Νο255).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθάρισε η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.