ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Μάχη» για Ποντένσε!

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ!
«Μάχη» για Ποντένσε!

Κρίσιμες ώρες στην υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτησή του και φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Πορτογάλο εξτρέμ.

Έτοιμος για μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη είναι ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Μπορεί η Αγγλία να βουίζει για τον Πορτογάλο εξτρέμ και τη Νότιγχαμ, αλλά η κοινή ιδιοκτησία των δύο συλλόγων απλοποιεί την κατάσταση.

Ο 23χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, με την έφεση στη δημιουργία, έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και παλεύουν να ολοκληρώσουν άμεσα τη συμφωνία, καθώς η προσφορά του Ολυμπιακού καλύπτει απόλυτα τον Ποντένσε τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μάχη» για Ποντένσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.