MUNDIAL 2018

Αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας ο Ινιέστα

Ο 34χρονος χαφ δεν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο
Αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας ο Ινιέστα

Τίτλοι τέλους για τον Αντρές Ινιέστα στην εθνική Ισπανίας. Το παιχνίδι της Κυριακής (1/7) κόντρα στη Ρωσία ήταν το τελευταίο του με το εθνόσημο, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη συνέχεια.

«Είναι αλήθεια. Απόψε ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική. Ένα υπέροχο ταξίδι που τελειώνει… Μου αφήνει μια πικρή γεύση, είναι δύσκολη στιγμή για όλους. Ωστόσο το σημερινό αποτέλεσμα δεν αναιρεί όσα έχουμε ζήσει στο παρελθόν. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το κάθε τι έχει μια αρχή κι ένα τέλος. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και παίκτες που έρχονται από πίσω. Η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμο των επιτυχιών», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ινιέστα αγωνίστηκε σε 131 ματς πετυχαίνοντας 14 γκολ με τη «φούρια ρόχα» και ήταν μέλος της «χρυσής» γενιάς των Ισπανών κατακτώντας δύο Euro και ένα Μουντιάλ. Ήταν, μάλιστα, MVP του τελικού του Euro 2012 και σκόρερ του τελικού του Μουντιάλ 2010.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας ο Ινιέστα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.