ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σπανούλη – Αγγελόπουλων

Την αρχή από τον Βασίλη Σπανούλη έκαναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των παικτών στον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος γκαρντ βρέθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (02/07) στα γραφεία της Arcadia για να συζητήσει το μέλλον του με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής,...
Σε εξέλιξη η συνάντηση Σπανούλη – Αγγελόπουλων

Την αρχή από τον Βασίλη Σπανούλη έκαναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των παικτών στον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος γκαρντ βρέθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (02/07) στα γραφεία της Arcadia για να συζητήσει το μέλλον του με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ θετικό, ώστε να επεκτείνει ο έμπειρος γκαρντ τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για άλλα δύο χρόνια.

Ραντεβού και όχι (ακόμη) συμφωνία με τον Σπανούλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε εξέλιξη η συνάντηση Σπανούλη – Αγγελόπουλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.