ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πρωταθλητής του ΝΒΑ στη Μύκονο (pics)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα
Πρωταθλητής του ΝΒΑ στη Μύκονο (pics)

Η Μύκονος είναι απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για τους σταρ. Το κυκλαδίτικο νησί είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών μεγάλων προσωπικοτήτων του διεθνές jet-set.

Ετσι λοιπόν και ο πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου Ντρέιμοντ Γκριν, διάλεξε τη Μύκονο με την παρέα για τις διακοπές του.

Εδώ και λίγες μέρες ο Αμερικανός σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κάνει τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Μετά τη Μύκονο πήρε σειρά η Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα διαμένει στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην παρέα του Γκριν ήταν το fish-spa που έκαναν, αλλά και το ότι όταν παρακολουθούσαν αγώνες του μουντιάλ από πίσω περνούσαν τα γαϊδουράκια.

https://www.instagram.com/p/BkvXRF_BpUb/

https://www.instagram.com/p/Bkqs-jnhKJT/?taken-by=beanzz16

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωταθλητής του ΝΒΑ στη Μύκονο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ