NBA

Η αποκαθήλωση του «Βασιλιά» στο Κλίβελαντ (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες να μετακομίσει από το Κλίβελαντ στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς. Οι Καβαλίερς, λοιπόν, είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Χωρίς τον «Βασιλιά». Για αυτό και άρχισαν την Τρίτη (03/07) τη διαδικασία της… αποκαθήλωσής του. Η γιγαντιαία αφίσα του 33χρονου που ήταν τοποθετημένη...
Η αποκαθήλωση του «Βασιλιά» στο Κλίβελαντ (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες να μετακομίσει από το Κλίβελαντ στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς.

Οι Καβαλίερς, λοιπόν, είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Χωρίς τον «Βασιλιά». Για αυτό και άρχισαν την Τρίτη (03/07) τη διαδικασία της… αποκαθήλωσής του.

Η γιγαντιαία αφίσα του 33χρονου που ήταν τοποθετημένη ένα τετράγωνο μακριά από την «Quicken Loans Arena» απομακρύνεται για δεύτερη φορά. Όπως το 2010 που ο ΛεΜπρόν είχε υπογράψει στους Μαϊάμι Χιτ, έτσι και τώρα που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στους Λέικερς.

Δείτε σε live streaming την απομάκρυνση της αφίσας:

https://www.facebook.com/clevelandcom/videos/10157731767717501/

Ο Λεμπρόν έστειλε τις τιμές των εισιτηρίων στα ύψη

Τεκτονικός «σεισμός» με ΛεΜπρόν (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αποκαθήλωση του «Βασιλιά» στο Κλίβελαντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.