ΙΣΠΑΝΙΑ

«Η Ρεάλ αποδέχεται την πρόταση της Γιούβε για Ρονάλντο»!

Τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως ο Πέρεθ θα δεχτεί τα πάρει 100 εκ. ευρώ των Ιταλών!
«Η Ρεάλ αποδέχεται την πρόταση της Γιούβε για Ρονάλντο»!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έγκυρη είναι η εκπομπή El Chiringuito de Jugones στην ισπανική τηλεόραση, όμως σήμερα (3/7) πέταξε την μεταγραφική «βόμβα» της χρονιάς. Σύμφωνα με τους παρουσιαστές του σόου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση της Γιουβέντους, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Πέρεθ δεν είναι πρόθυμος να υπογράψει τον Ρονάλντο με το μαξ των χρημάτων που ζητάει, αλλά θεωρεί πως και τα ποσά που προσφέρουν οι άλλοι σύλλογοι, δεν είναι αρκετά.

Ωστόσο, επειδή βλέπει τον Ρονάλντο να μην υπογράφει, ψάχνει να βγάλει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο ποσό και οι Ισπανοί λένε πως έχει αποφασίσει να δεχτεί την προσφορά των Ιταλών και να στείλει τον παίκτη στο Τορίνο!

Άγνωστό είναι βέβαια το τι σκέφτεται και ο ίδιος ο Ρονάλντο, αλλά αν πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση, θα μιλάμε για την μεταγραφή της δεκαετίας, όχι προς το ποσό, αλλά για την ποιότητα του παίκτη και την ομάδα στην οποία θα μετακομίσει. Όπως έχουν πει οι Ιταλοί είναι διαθέσιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατομμυρίων ευρώ…

Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη, αλλά είναι εκπομπή που αφορά κυρίως οπαδούς της Ρεάλ και οι δημοσιογράφοι που την παρουσιάζουν, ασχολούνται με την Ρεάλ.

Η Γιουβέντους θέλει να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Η Ρεάλ αποδέχεται την πρόταση της Γιούβε για Ρονάλντο»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.