ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε Αθήνα ο Παϊρόζ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (3/7) ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ!
Έφτασε Αθήνα ο Παϊρόζ!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (3/7) ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ!

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας προσγειώθηκε σήμερα (3/7) επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το ραντεβού του Παϊρόζ με τον Γιάννη Αλαφούζο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (4/7), μέρα κατά την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, εφόσον φυσικά όλα έχουν κυλήσει ομαλά.

Μάλιστα ο Αλαφούζος ήταν μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό, όμως αυτό μετατίθεται, καθώς προέχει η συμφωνία με τον Πιεμπονγκσάντ για το «τριφύλλι». Μέσα στις επόμενες ώρες ο Παϊρόζ αναμένεται να ενημερωθεί από το γιο του, Πιτ, για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Τόσο από την πλευρά του Αλαφούζου, όσο κι από εκείνη του Πιεμπονγκσάντ, εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως μαζί με τον Πιτ στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη και ο Τζακ Σρισουμρίντ, στενός συνεργάτης της οικογένειας Πιεμπονγκσάντ, που βοηθά σημαντικά στην επίτευξη του deal για τον Παναθηναϊκό. Τέλος, σχετικά με μερικά σενάρια που κυκλοφόρησαν ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης, να ξεκαθαριστεί το εξής: Δεν πρόκειται να παραστούν μαζί στη Γ.Σ. Αλαφούζος και Παϊρόζ.

Στο Κορωπί με όλο το επιτελείο του ο Δώνης!

Ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφτασε Αθήνα ο Παϊρόζ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.