ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: «Πολύ δουλειά για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει»

Ρεαλιστής στις πρώτες του δηλώσεις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.
Κουρμπέλης: «Πολύ δουλειά για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει»

Δηλώσεις παραχώρησε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που επικρατούν, τόνισε πως περιμένει κανονικότητα από τη διοίκηση τη νέα χρονιά, ενώ ερωτώμενος για το γεγονός ότι παραμένει αρχηγός του Παναθηναϊκού σε δυσχερείς καιρούς, απορρίπτοντας μάλιστα πέρσι τον Γενάρη και πρόταση του ΠΑΟΚ, ο «Κούρμπε» σχολίασε: «Ό,τι έκανα το έκανα από την καρδιά μου και χαίρομαι που παίρνω αγάπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά παρακάτω οι δηλώσεις του Κουρμπέλη: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί η ομάδα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ξεκινάμε και με -6 βαθμούς. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, με τους περισσότερους να είναι μικροί σε ηλικία. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά, κυρίως από εμάς τους μεγαλύτερους που έχουμε περισσότερη εμπειρία, αλλά και από τους πιο μικρούς, ώστε να είναι η ομάδα όπως πρέπει. Περάσαμε δυσκολίες πέρσι, έχουμε σκληραγωγηθεί. Μας λένε ότι θα είναι καλύτερα φέτος. Ελπίζουμε όντως να είναι έτσι γιατί, έχουμε βάλει πλάτη τόσο καιρό».

Νταμπίζας: «Το χθες τελείωσε, διαφορετικό το αύριο!»

Δεν μένει ο Λουντ στον Παναθηναϊκό

Στο Κορωπί ο Κάτσε

Αναχωρούν Πιτ και Παϊρόζ, καμία ανησυχία για τη συμφωνία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουρμπέλης: «Πολύ δουλειά για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.