ΑΕΛ

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ (pics)

Η ΠΑΕ παρουσίασε τα νέα αποκτήματα και έκανε και την πρώτη της συγκέντρωση με αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου
Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ (pics)

Η ΑΕΛ ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο με πολλές υποσχέσεις και όνειρα για μία καλύτερη σεζόν σε σχέση με την περσινή. Με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στα πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Συγκεκριμένα, οι “βυσσινί” παρουσίασαν τους Γκέκα, Καρανίκα, Κάσσο, Γρομητσάρη, Σαχίτι, Νούσιο, Πινακά, Μπάμη, Χαλάτση, Φριουί, Μορσί, Πέτροβιτς και Νικολούδη. Εν συνεχεία ακολούθησε ο αγιασμός και έπειτα ο Σωτήρης Αντωνίου έπιασε δουλειά.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιελάμβανε τακτική, όπου οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Παράλληλα, έγινε δουλειά και σε αυτοματισμό στο γρήγορο build-up της ομάδας και την μεταφορά από τον τερματοφύλακα.

Οι Μόρσι, Πέτροβιτς και Σαχίτι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση έχοντας να διευθετήσουν τις… λεπτομέρειες της μεταγραφής τους. Στο τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: “2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ”

Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε πως η ΑΕΛ αναμένεται να αποκτήσει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ενώ πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα υπάρχει ανακοίνωση με τις αποχωρήσεις.

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και σωματική και ψυχική. Όταν ξεκινά μία προετοιμασία όλοι σίγουρα είναι χαρούμενοι. Υπάρχει αισιοδοξία, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά.

Όλα αυτά τα στοιχεία θέλουμε να τα κάνουμε ένα ξεκινώντας επίσημα από σήμερα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Συνήθως στην αρχή της προετοιμασίας υπάρχουν μεγάλα λόγια, υψηλές υποσχέσεις και στόχοι.

Εγώ θέλω να πω πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά έτσι ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα να μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι όλοι. Δεν προγραμματίζουμε κάτι, μόνο δουλειά. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις μεταγραφές: «Ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι κανένας προπονητής στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ήρθαν σοβαροί και νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχουν παίξει όλοι την περασμένη σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν ακόμα 2-3 μεταγραφές. Τότε θα φανεί αν είναι επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να υπάρξει και αποτυχία σε κάποια, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος».

Για τις αποχωρήσεις: «Εντός των ημερών και πριν ανέβουμε στο Καρπενήσι θα υπάρξει ανακοίνωση. Πάνω θα ανέβουμε με 27 με 28 ποδοσφαιριστές».

Ανακοίνωσε Πετρόβικ η ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.