NBA

Παραμένει στο Πόρτλαντ ο Νούρκιτς

Μία φορά Μπλέιζερ, για… πάντα Μπλέιζερ. Για την ακρίβεια, το παντοτινό για τον Γιουσούφ Νούρκιτς θα διαρκέσει – αρχικά – τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι το διάστημα παραμονής που συμφώνησε ο Βόσνιος σέντερ με τους Πόρτλαντ ΤρέιλΜπλέιζερς. Το οικονομικό αντίτιμο αναφέρει 48.000.000 δολάρια. Με αυτά τα χρήματα το Πόρτλαντ φτάνει τα 130.000.000 δολάρια για τα 14...
Παραμένει στο Πόρτλαντ ο Νούρκιτς

Μία φορά Μπλέιζερ, για… πάντα Μπλέιζερ. Για την ακρίβεια, το παντοτινό για τον Γιουσούφ Νούρκιτς θα διαρκέσει – αρχικά – τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι το διάστημα παραμονής που συμφώνησε ο Βόσνιος σέντερ με τους Πόρτλαντ ΤρέιλΜπλέιζερς.

Το οικονομικό αντίτιμο αναφέρει 48.000.000 δολάρια.

Με αυτά τα χρήματα το Πόρτλαντ φτάνει τα 130.000.000 δολάρια για τα 14 εγγυημένα συμβόλαιά του, έξι παραπάνω από το σάλαρι καπ που δικαιούται, κάτι που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της, Πολ Αλεν καλείται να πληρώσει φόρο πολυτελείας της τάξεως των 9.000.000 δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, η ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ συζητιέται ολοένα και περισσότερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραμένει στο Πόρτλαντ ο Νούρκιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.