ΙΣΠΑΝΙΑ

Πέρεθ σε Ρονάλντο: «Πες δημόσια γιατί φεύγεις»

Δεν θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που τον έδιωξε από τη Ρεάλ
Πέρεθ σε Ρονάλντο: «Πες δημόσια γιατί φεύγεις»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι επί ποδός με την υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο. Και μόνο στη σκέψη ότι θα φύγει για τη Γιουβέντους έχουν προκληθεί σεισμικές δονήσεις. 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δέχεται… διασταυρωμένα πυρά από τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον Τύπο της Μαδρίτης για τους χειρισμούς του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι ο Ρονάλντο θα φύγει, αν τελικά φύγει, εξαιτίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «As», ο Πέρεθ δεν προτίθεται να παίξει το ρόλο του οσιομάρτυρα. Γι’ αυτό και φέρεται να έχει ζητήσει από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βγει δημόσια και να εξηγήσει τους λόγους που τον φέρνουν εκτός Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σίγουρο είναι ότι Πέρεθ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μνημονεύεται ως «ο πρόεδρος που πούλησε τον Ρονάλντο». Κάτι που αν συμβεί θα το φέρει ως στίγμα στην παραγοντική του καριέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρεθ σε Ρονάλντο: «Πες δημόσια γιατί φεύγεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.