ΟΦΗ

Στις προπονήσεις ο Κομεσίδης, έρχονται Νέιρα και Μεγιάδο 

Οι δύο Αργεντίνοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσουν το παρών στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Δευτέρας (9/7)
Στις προπονήσεις ο Κομεσίδης, έρχονται Νέιρα και Μεγιάδο 

Το βράδυ του Σαββάτου (7/7) αναμένονται στο Ηράκλειο τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ από την Αργεντινή, ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Οι δυο Αργεντίνοι συνοδευόμενοι από τους μάνατζερ τους, έρχονται στο Ηράκλειο με πτήση μέσω Μπουένος Αίρες και ανταπόκριση από Άμστερνταμ.

Στα της προπόνησης, ο Δημήτρης Κομεσίδης μετέχει πλέον και αυτός στις προπονήσεις της ομάδας, μετά την ειδική άδεια που είχε λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο για τη γέννηση του παιδιού του.

Την Κυριακή αναμένονται στο Ηράκλειο και οι άλλοι δυο δικαιολογημένοι απόντες ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ώστε να είναι στην ανοιχτή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα (9/7, 18:00) στο Γεντί Κουλέ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις προπονήσεις ο Κομεσίδης, έρχονται Νέιρα και Μεγιάδο », όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.