ΑΡΗΣ BC

ΚΑΕ Άρης: «Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες…»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε ένα μότο της συγγραφέως Μάγια Αγγέλου
ΚΑΕ Άρης: «Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες…»

Αποσύρεται μέχρι νεωτέρας η ΚΑΕ Άρης από συζητήσεις με παίκτες που τους ενδιαφέρουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι το ίδιο είχε συμβεί στην περίπτωση του Δημήτρη Φλιώνη, με τον οποίον λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστή η ανανέωση.

Τι Τζέι Μπρέι, Λευτέρης Μποχωρίδης και Λάκι Τζόουνς είναι οι παίκτες που συζητούσαν με τον Άρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας εν όψει της νέας σεζόν

Αναλυτικά: “Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης αποσύρεται μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στο www.arisbc.gr από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται, χρησιμοποίησε ένα μότο της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou για να περιγράψει την κατάσταση: “Η προκατάληψη είναι ένα βαρύ φορτίο που θολώνει το παρελθόν, απειλεί το μέλλον και κάνει το παρόν απρόσιτο”.

Επίσημο: Μέχρι το 2020 στον Άρη ο Φλιώνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΑΕ Άρης: «Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.