EUROLEAGUE

Τα συλλυπητήρια της Euroleague για τον Χάνεϊκατ

Τη θλίψη της εξέφρασε η Euroleague για τον χαμό του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (07/07) έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία του Λος Άντζελες. «Η οικογένεια της Euroleague εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τους φίλους...
Τα συλλυπητήρια της Euroleague για τον Χάνεϊκατ

Τη θλίψη της εξέφρασε η Euroleague για τον χαμό του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (07/07) έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

«Η οικογένεια της Euroleague εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και τους πολλούς φιλάθλους. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα συλλυπητήρια της Euroleague για τον Χάνεϊκατ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.