MUNDIAL 2018

Τρελοί πανηγυρισμοί και άδεια κορτ στο Wimbledon (vid+pics)

Την ώρα του αγώνα της Αγγλίας με τη Σουηδία, στο περίφημο τουρνουά Grand Slam
Τρελοί πανηγυρισμοί και άδεια κορτ στο Wimbledon (vid+pics)

Στο Wimbledon το πρωτόκολλο θεωρείται ιερό. Όμως πού μυαλό για τένις, έστω κι αναφερόμαστε σε τουρνουά Grand Slam, όταν την ίδια ώρα η Εθνική Αγγλίας έπαιζε για την πρόκριση στα ημιτελικά του  Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Αγγλοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του, όμως την ώρα του αγώνα της Αγγλίας με την Σουηδία άδειασαν τα κορτ και συγκεντρώθηκαν μπροστά σε τηλεοπτικούς δέκτες για να δουν τη μάχη των «λιονταριών».

Το κεντρικό κορτ με τα εισιτήρια να στοιχίζουν 102 λίρες ήταν σχεδόν άδειο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της Κέρμπερ με την Οσάκα!

Πάντως ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ένας από τους ηγέτες της πρωταθλήτριας κόσμου το 1966, βρέθηκε στο royal box, παρακολούθησε τη νίκη του Ράφα Ναδάλ επί του Άλεξ ντε Μονίρ και μετά αποχώρησε, καθώς είχε ήδη χάσει μέρος του ματς των «λιονταριών.

Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν οι διοργανωτές του τουρνουά επέτρεπαν τη χρήση κινητού για streaming, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όμως, είπαμε το πρωτόκολλο δεν αλλάζει με τίποτα και κάτι τέτοιο όμως απαγορεύτηκε υπο τον φόβο ιαχών και του μεγάλου σουξέ, πλέον, «It’s coming home».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρελοί πανηγυρισμοί και άδεια κορτ στο Wimbledon (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.