ΠΑΟΚ

Μπήκαν οι «νέοι», έτοιμος για Στεάουα o ΠΑΟΚ

Ενσωματώθηκαν Πρίγιοβιτς-Ουάρντα
Μπήκαν οι «νέοι», έτοιμος για Στεάουα o ΠΑΟΚ

Δυόμιση ώρες πτήση, μιάμιση ώρα διαδρομή με το λεωφορείο κι άλλη μιάμιση ώρα στο γήπεδο. Κάπως έτσι κύλησε η πρώτη μέρα του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της επιθετικής τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και το passing game στο μισό του γηπέδου του αντιπάλου.

Στο τέλος της προπόνησης υπήρχε κι εξάσκηση στις στημένες φάσεις όπως κάθε παραμονή αγώνα. Ο Δικέφαλος, άλλωστε, τη Δευτέρα (09.07) αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο πρώτο δυνατό τεστ μετά την επιστροφή του στην Ολλανδία.

Στην αποστολή μετέχουν πλέον κανονικά και οι Αμρ Ουάρντα, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του πολύωρου ταξιδιού από την Αίγυπτο στην Αθήνα, από εκεί στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα στο Ντίσελντορφ και το Όστερμπεκ.

Μόνος του γυμνάστηκε κι ο Τιμπό Μουλέν .

Η αλήθεια για Μπεργκ!

Πόσο και που τελικά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τις μεταγραφές;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπήκαν οι «νέοι», έτοιμος για Στεάουα o ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.