NBA

Οι Λέικερς θέλουν τον Λίλαρντ

Η απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλάζει την προοπτική των Λος Αντζελες Λέικερς. Μόνο που στην πόλη των Αγγέλων γνωρίζουν πως θα πρέπει να τον πλαισιώσουν με ποιοτικούς παίκτες. Η απώλεια του Πολ Τζορτζ ενεργοποιεί το επόμενο πλάνο. Αυτό έχει το όνομα του Ντέιμιαν Λίλαρντ! Ο γκαρντ των Μπλέιζερς γνωρίζει πως ο χρόνος του στο Πόρτλαντ...
Οι Λέικερς θέλουν τον Λίλαρντ

Η απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλάζει την προοπτική των Λος Αντζελες Λέικερς. Μόνο που στην πόλη των Αγγέλων γνωρίζουν πως θα πρέπει να τον πλαισιώσουν με ποιοτικούς παίκτες.

Η απώλεια του Πολ Τζορτζ ενεργοποιεί το επόμενο πλάνο. Αυτό έχει το όνομα του Ντέιμιαν Λίλαρντ!

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς γνωρίζει πως ο χρόνος του στο Πόρτλαντ σχεδόν τελειώνει, αφού ήδη η ομάδα από το Ορεγκον φαίνεται να τον έχει βγάλει στην αγορά.

Πριν από λίγες ημέρες οι Λέικερς και οι Νικς είχαν… στοχοποιηθεί ως οι πιθανότεροι προορισμοί του, με τον ίδιο να προτιμά τη Νέα Υόρκη.

Όπως και να έχει, οι Λέικερς δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Ήδη είχαν ετοιμάσει ένα πακέτο, το οποίο περιέχει τον Κάιλ Κούζμα, τον Λόνζο Μπολ και μία μελλοντική επιλογή 1ου γύρου στο Draft.

Την είδηση της προτίμησης των Λέικερς, στο Πόρτλαντ την υποδέχτηκαν με άρνηση: «Οσο και αν αγαπάμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν μπορεί να επιλέγει τους συμπαίκτες του. Ετσι λειτουργεί. Δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα σε ανθρώπους για να δεις ποιος θέλει να έρθει μαζί σου…», ήταν το σχόλιο του General Manager των Μπλέιζερς, Πίτερ Σόκοτς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Λέικερς θέλουν τον Λίλαρντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.