ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ώρα Ποντένσε στο Λιμάνι!

Η Σπόρτινγκ αξιώνει αποζημίωση, αλλά το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό.
Ώρα Ποντένσε στο Λιμάνι!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να ζητάει 3.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ντανιέλ Ποντένσε, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην Πορτογαλία, αλλά τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει τη δεδομένη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον 23χρονο εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τον οργανισμό της Σπόρτινγκ, με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα το βράδυ της Κυριακής (8/7), και ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του, για το οποίο είναι όλα κανονισμένα.

Μέχρι την Τρίτη (10/7), όλα δείχνουν πως η σπουδαία αυτή προσθήκη θα επισημοποιηθεί από τον Ολυμπιακό. Ο πανίσχυρος ατζέντης του Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες, έχει αναλάβει να λύσει τις όποιες εκκρεμότητες του πελάτη του με τη Σπόρτινγκ, ενώ οι Πειραιώτες έχουν πάντα ως πλεονέκτημα τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, τον οποίο μπορούν να παραχωρήσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα, από τη στιγμή που η ομάδα της Λισαβόνας έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο μέσο από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το «αντίο» του Ποντένσε στη Σπόρτινγκ!

«Χρυσώνει» τον Ποντένσε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρα Ποντένσε στο Λιμάνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.