ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τζανετόπουλος: «Άξιζα περισσότερες ευκαιρίες στην ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του νέου αποκτήματος του Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώην ομάδα του
Τζανετόπουλος: «Άξιζα περισσότερες ευκαιρίες στην ΑΕΚ»

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα Σμύρνης, την «θητεία» του στην ΑΕΚ, αλλά και το απωθημένο της μεταγραφής στο εξωτερικό, μίλησε ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, είπε πως θα ήθελε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τους πρωταθλητές, αλλά και πως δεν μετανιώνει που πήγε στην «γειτονική» Ριζούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθηθώ κι εγώ από εκείνη. Είδα ότι ο Απόλλων θέλει να κάνει μια νέα προσπάθεια και να αλλάξει επίπεδο. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος και ήθελα κι εγώ να αρχίσω να αγωνίζομαι πολύ για να βοηθήσω την καριέρα μου».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι νωρίς να θέσουμε κάποιον στόχο. Εγώ δεν θέλω να βάλω κάποιο ταβάνι. Όσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, μακάρι να τα καταφέρει».

Για την εμπειρία του από την ΑΕΚ: «Κρατάω τις καλές στιγμές. Έζησα ωραία πράγματα με την ΑΕΚ και αυτή η πορεία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε περισσότερες ευκαιρίες: «Θα μπορούσα να είχα πάρει περισσότερες συμμετοχές για να βοηθήσω. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Δεν έχω πικρία. Η ομάδα πέτυχε τον μεγάλο της στόχο και έφυγα χαρούμενος από την ΑΕΚ».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής στο εξωτερικό: «Για κάθε Έλληνα το εξωτερικό είναι όνειρο και θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει και να ζήσει την εμπειρία. Προς το παρόν κοιτάζω τον Απόλλωνα Σμύρνης, να πάμε καλά, να είμαι υγιής και μετά βλέπουμε».

Για την παρ’ ολίγον μεταγραφή του στη Σεβίλλη: «Εφόσον δεν έγινε κάτι, δεν έχει νόημα να συζητάμε. Σίγουρα πάντως θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή».

Για το πρωτάθλημα που θα ήθελε να αγωνιστεί: «Ιταλία και Ισπανία. Μου αρέσει να παρακολουθώ περισσότερο αυτά τα πρωταθλήματα».

Για το Μουντιάλ: «Τώρα είναι τα δύσκολα. Βλέπω Κροατία, αν και η Αγγλία έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Στον άλλο ημιτελικό βλέπω ένα μικρό προβάδισμα για το Βέλγιο. Αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα θα το πάρει, θα έλεγα το Βέλγιο».

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζανετόπουλος

Προς Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζανετόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζανετόπουλος: «Άξιζα περισσότερες ευκαιρίες στην ΑΕΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.