ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τρίτη σερί ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών (vid)

Πάλεψε για την ανατροπή κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Νέων Γυναικών, όμως δεν τα κατάφερε και γνώρισε την τρίτη ήττα της (71-67) σε ισάριθμους αγώνες στο Πανευρωπαϊκό Β’ Κατηγορίας. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τις Ελληνίδες, που είδαν την ομάδα τις αντιπάλους τους να φτάνουν στο +16 (41-25). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της...
Τρίτη σερί ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών (vid)

Πάλεψε για την ανατροπή κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Νέων Γυναικών, όμως δεν τα κατάφερε και γνώρισε την τρίτη ήττα της (71-67) σε ισάριθμους αγώνες στο Πανευρωπαϊκό Β’ Κατηγορίας.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τις Ελληνίδες, που είδαν την ομάδα τις αντιπάλους τους να φτάνουν στο +16 (41-25). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Καφαντάρη παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, όμως στην τελευταία περίοδο ανέβασε στροφές. Οι Ελληνίδες «ροκάνισαν» τη διαφορά, η οποία έφτασε στο σουτ, όμως ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Δεκάλεπτα: 14-10, 41-25, 59-42, 71-67

ΙΣΡΑΗΛ (Ράμπι): Ορμπαχ 2, Πελκ 10(1), Ρότμπεργκ 18(3), Βατούρι 4, Γιζτσάκι 5, Ντέιβιντ 3, Γκόλντιν 3(1), Χάνταντ 6(1), Ρόσενμπλουμ 10, Σααρ 10(2).

ΕΛΛΑΔΑ (Καφαντάρη): Γεροστεργίου 11, Καρλαφτη 12(1), Κατσαμούρη 2, Σαπαλίδου, Τσινέκε Ε. 16(1), Δανδουλάκη, Καρακούλια 2, Στούπα, Τσινέκε Κ. 11(2), Τζιότζιου, Βιντσιλαίου 13.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίτη σερί ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νότα Μουστάκα

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.