ΙΤΑΛΙΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Γιουβέντους ο Κ. Ρονάλντο

Ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Γιουβέντους ο Κ. Ρονάλντο

Η 10η Ιουλίου 2018 θα γραφτεί στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου΄για τη μεταγραφή ενός θρύλου από μία τεράστια ομάδα σε μία άλλη.

Ανακοινώθηκε η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, έναντι του ποσού των 100.000.000 ευρώ (δεν υπολογίζονται τα επιπλέον κόστη για συνεισφορά αλληλεγγύης κ.τ.λ.).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Η ανακοίνωση: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι κατόπιν επιθυμίας του Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε για τη μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου και που έχει σημαδέψει μία από τις πιο λαμπρές στιγμές της ιστορίας του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους τίτλους, τις διακρίσεις και τους θριάμβους που κατέγραψε στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια αυτής της εννιαετίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργατικότητας, υπευθυνότητας, ταλέντου και ανάπτυξης.

Επιπλέον, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 ματς. Συνολικά 16 τίτλοι, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Κυπέλλων Πρωταθλητριών, τριών εξ αυτών συνεχόμενα και τέσσερα στις τελευταίες πέντε σεζόν.

Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τέσσερις «Χρυσές Μπάλες» και τρία «Χρυσά Παπούτσια», ανάμεσα σε τόσες πολλές άλλες διακρίσεις.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα και ένα μοναδικό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντοτε το σπίτι σου».

Πέρεθ σε Ρονάλντο: «Πες δημόσια γιατί φεύγεις»

Το «αντίο» του Κ. Ρονάλντο στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Γιουβέντους ο Κ. Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.