MUNDIAL 2018

Κουρτουά: «Είναι ντροπή έτσι όπως έπαιξε η Γαλλία»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι «τρικολόρ» το μεταξύ τους παιχνίδι
Κουρτουά: «Είναι ντροπή έτσι όπως έπαιξε η Γαλλία»

Ο τερματοφύλακας του Βελγίου, Τίμπο Κουρτουά, κατέκρινε την αμυντική προσέγγιση της Γαλλίας στο μεταξύ τους ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι του Βελγίου με τη Βραζιλία και αντίστοιχα προσάρμοσε τα πλάνα του, ώστε να κλείσει διαδρόμους και να μην αφήσει κενούς χώρους στους Βέλγους.

Ίσως και να το παράκανε λίγο, αλλά όπως λέει και ο λαός, ο… σκοπός αγιάζει τα μέσα, αφού η Γαλλία πήρε αυτό που ήθελε και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ.

Βέβαια, στο αντίπαλο στρατόπεδο, δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστή η τακτική που ακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Κουρτουά, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του:

«Δεν θα πω ότι οι αντίπαλοι μας έπαιξαν καλύτερα. Είχαν κάτσει στο μισό γήπεδο σε όλη την αναμέτρηση, αν και αυτό δεν θα έπρεπε να μας εκπλήξει, έτσι κάνουν σε όλο το τουρνουά. Είναι ντροπή!».

Αζάρ: «Προτιμώ να χάνω με αυτό το Βέλγιο…»

Τελικώς… Γαλλία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουρτουά: «Είναι ντροπή έτσι όπως έπαιξε η Γαλλία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.