MUNDIAL 2018

Κροάτες πυροσβέστες… έχασαν στο τσακ το γκολ της νίκης! [vid]

H αγωνία τους είχε εκτοξευθεί και τα μάτια τους ήταν κολλημένα στην τηλεόραση του πυροσβεστικού σταθμού που έδειχνε τα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και τη Ρωσία.  Οι Κροάτες έβλεπαν ότι η ομάδα τους μπορεί να τα καταφέρει. Ομως, δεν την είδαν να πετυχαίνει την πρόκρισή της. Τους κάλεσε το καθήκον και τινάχτηκαν...
Κροάτες πυροσβέστες… έχασαν στο τσακ το γκολ της νίκης! [vid]

H αγωνία τους είχε εκτοξευθεί και τα μάτια τους ήταν κολλημένα στην τηλεόραση του πυροσβεστικού σταθμού που έδειχνε τα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και τη Ρωσία. 

Οι Κροάτες έβλεπαν ότι η ομάδα τους μπορεί να τα καταφέρει. Ομως, δεν την είδαν να πετυχαίνει την πρόκρισή της. Τους κάλεσε το καθήκον και τινάχτηκαν από τις καρέκλες τους. Ετοιμάστηκαν σε dt και έφυγαν με το όχημα της πυροσβεστικής.

Οι λιγοστοί που απέμειναν πίσω πανηγύρισαν μόνοι τους.

https://twitter.com/ABC/status/1017095024717295617

Ξεσπάθωσε ο Μόντριτς: «Οι Αγγλοι θα πρέπει να είναι πιο ταπεινοί»

Κι όμως, τα λιοντάρια δεν έγιναν «γατάκια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κροάτες πυροσβέστες… έχασαν στο τσακ το γκολ της νίκης! [vid]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.