MUNDIAL 2018

To… γούρικο μουστάκι του Αντίλ Ραμί! (pics)

Οι παίκτες της Γαλλίας, με πρώτο τον Γκριεζμάν, χαϊδεύουν πριν από τα παιχνίδια το πλούσιο μουστάκι του 32χρονου κεντρικού αμυντικού
To… γούρικο μουστάκι του Αντίλ Ραμί! (pics)

Ο Αντίλ Ραμί δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Όμως, η παρουσία του 32χρονου κεντρικού της Μαρσέιγ, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη, ειδικά τώρα που οι «τρικολόρ» έχουν μπροστά τους τη μεγαλύτερη των προκλήσεων, τον μεγάλο τελικό με την Κροατία, την Κυριακή (15/7, 18:00).

Και για την ακρίβεια στις τάξεις της Εθνικής Γαλλίας, το πλούσιο μουστάκι του Ραμί, είναι που φέρνει γούρι. Προλήψεις, όπως και να’ χει, σε τέτοιες περιπτώσει πάντα υπάρχουν.

Το 1998, όταν οι Γάλλοι κατακτούσαν στη χώρα τους για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λοράν Μπλαν, πριν από τα παιχνίδια, φιλούσε το φαλακρό κεφάλι του τερματοφύλακα Φανμπιάν Μπαρτέζ.

Τώρα, στη Ρωσία, την αρχή με το μουστάκι του Ραμί, έκανε ο Αντουάν Γκριζμάν, που είχε τη συνήθεια να το περιποιείται πριν από τα παιχνίδια στη φάση των ομίλων κι από εκεί κι έπειτα, για τους παίκτες της Γαλλίας υπήρξε ένα τελετουργικό, να χαϊδεύουν το μουστάκι του συμπαίκτη τους. Ετσι, για καλή τύχη.

 

Η κοπέλα του Εμπαμπέ είναι η Μις Γαλλία 2017! (pics)

 

«Πληρωμένη» απάντηση του Γκριεζμάν στον Κουρτουά (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To… γούρικο μουστάκι του Αντίλ Ραμί! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.