ΑΕΚ BC

Ντράγκαν Σάκοτα: «Θα μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ» (pics)

Δεν θα μπορούσε να μην είναι πανευτυχής. Ο Ντράγκαν Σάκοτα τοποθέτησε το όνομά του, δίπλα στον προπονητή που πιστώνεται την κατάκτηση του Basketball Champions League. Χάρη σε αυτό το κατόρθωμα, ο ίδιος θεωρεί πως: «Θα μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ. Βρεθήκαμε σε δύσκολες καταστάσεις που κανείς δεν πίστευε. Νικήσαμε πολλές καλές ομάδες, παίξαμε όμορφο μπάσκετ...
Ντράγκαν Σάκοτα: «Θα μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ» (pics)

Δεν θα μπορούσε να μην είναι πανευτυχής. Ο Ντράγκαν Σάκοτα τοποθέτησε το όνομά του, δίπλα στον προπονητή που πιστώνεται την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Χάρη σε αυτό το κατόρθωμα, ο ίδιος θεωρεί πως: «Θα μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ. Βρεθήκαμε σε δύσκολες καταστάσεις που κανείς δεν πίστευε. Νικήσαμε πολλές καλές ομάδες, παίξαμε όμορφο μπάσκετ και στο τέλος κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στη διοργάνωσης. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

Ο Σάκοτα συνέχισε, αναφερόμενος στους φιλάθλους της ομάδας: «Παίξαμε για τους φιλάθλους μας, μας έδωσαν έξτρα ενέργεια. Μερικές φορές μας έδωσαν την ευκαιρία να σκοράρουμε κάποια σπουδαία σουτ». Και κατέληξε για τον επόμενο στόχο της: «Όλοι θέλουν τα τρόπαια, αλλά δεν υπάρχει πάντα υπομονή. Έχουμε πολλούς στόχους, δεν είναι μόνο τα τρόπαια. Είναι δύσκολο να παίρνεις συνεχώς τίτλους».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μόλις μπήκε στα αποδυτήρια, δέχτηκε το… παραδοσιακό μπουγέλο από τους παίκτες του. Κάτι που εξηγεί την πιο κάζουαλ αμφίεσή του, λίγο αργότερα στη μικτή ζώνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντράγκαν Σάκοτα: «Θα μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.