Sportime

ΑΕΚ: Απίθανη ανατροπή στα 1,2" για το 95-93

Η ΑΕΚ γύρισε το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Τομά Ερτέλ να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στα 1,2".

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτό ανάγνωσης
Ο Ερτέλ βάζει το νικητήριο καλάθι της ΑΕΚ / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ έφτασε σε μία δραματική νίκη με 95-93 απέναντι στη Σαλόν Βίλπας Βίκινγκς στα Άνω Λιόσια, μετατρέποντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει γείρει οριστικά προς την πλευρά των Φινλανδών.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν ισόπαλες την πρώτη περίοδο με 24-24, πριν η Ένωση αποκτήσει τον έλεγχο και πάει στα αποδυτήρια με 49-44. Η εικόνα άλλαξε μετά την ανάπαυλα, καθώς η Σαλόν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 71-66 στο 30'.

Το θρίλερ κορυφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με το σκορ στο 90-93 και μόλις 20,5" να απομένουν, ο Τσαρλς Μπάρτλεϊ πέτυχε το μεγάλο τρίποντο για το 93-93.

Αμέσως μετά ήρθε η καθοριστική φάση. Ο Τομά Ερτέλ έκλεψε την μπάλα και ολοκλήρωσε τον αιφνιδιασμό στα 1,2" πριν από το τέλος, γράφοντας το 95-93. Το τελευταίο σουτ του Γουόκερ δεν βρήκε στόχο και η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πανηγύρισε μία νίκη που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία κατοχή.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα