Sportime

Λάνγκφορντ: «Θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στα... πιτς και δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς απέναντι στον Προμηθέα.

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Λάνγκφορντ: «Θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στα... πιτς και δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς απέναντι στον Προμηθέα.

Ο Λάνγκφορντ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον δεύτερο μικρό τελικό της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαι τραυματίας, δεν μπορώ να παίξω. Χρειάζομαι ακόμα 20 μέρες μέχρι να μπω στο παρκέ, οπότε μάλλον δεν θα προλάβω το υπόλοιπο της σειράς. Όσο συνεχίζουν και κερδίζουν οι συμπαίκτες μου, τότε είναι καλά για μένα.

Έχουν βρει έναν καλό ρυθμό οι δύο ομάδες. Το θέμα είναι κρατήσουμε αυτό το επίπεδο σκοραρίσματος για να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο για κάποια ομάδα να παίζει για τον μικρό τελικό.

Και οι δύο ομάδες μπορούν να κερδίσουν τη σειρά. Δεν είναι εύκολο να έχεις κίνητρο πλέον.

Είναι θέμα του γραφείου που με εκπροσωπεί το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δική μου δουλειά είναι να επιστρέψω υγιής. Θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, είμαι ακόμα καλός παίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Ολυμπιακός, ο Σπανούλης και οι αμφιβολίες

Ο Βασιλακόπουλος, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Αυγενάκης

ΕΟΚ: Διοίκηση «ζόμπι» που δε μπορεί να προκηρύξει εκλογές

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα