Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026
Sportime

Ματαιώθηκε το φιλικό Χολαργός-ΑΕΚ

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών της ΑΕΚ οδήγησαν στην αναβολή του σημερινού (1/12) φιλικού με τον Χολαργό.

. 1 λεπτά ανάγνωσης
Ματαιώθηκε το φιλικό Χολαργός-ΑΕΚ

Τα προβλήματα τραυματισμών της ΑΕΚ φαίνεται να μην έχουν τέλος με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το σημερινό (1/12) φιλικού με τον Χολαργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ :

Η κακοδαιμονία στην εφετινή ΑΕΚ λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα και η κορύφωση της αγωνίας για το μέγεθος του τραυματισμού του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος υπέστην ζημιά στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία, το στρατόπεδο της «Βασίλισσας» έπληξε - πιθανότατα - και επιδημία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αναβολή (ή ματαίωση) της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με Χολαργό.

Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ επ’ αόριστον τέθηκαν άλλοι δύο παίκτες, ήτοι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τάιλερ Ρόμπερσον, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές. Στο μεταξύ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Υπενθυμίζεται, ότι απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ εκτός μάχης εδώ και καιρό έχουν τεθεί οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

http://www.sportime.gr/basket/ethnikes-omades/205523/ethniki-diastremma-o-giannopoylos/

Ρ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από .

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα