Sportime

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Έτοιμος για το NBA Draft

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Νίκος Ρογκαβόπουλος: Έτοιμος για το NBA Draft
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Ρογκαβόπουλος ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν, να δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft του 2020.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ότι απαραίτητη διαδικασία χρειάζεται για να δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft.

Ο 19χρονος γκαρντ έχει βλέψεις για NBA και αυτό σκοπεύει όπως όλα δείχνουν να κάνει και να γίνει ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο draft, μετά τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Ρογκαβόπουλος, θα μπορεί να αποσύρει αν ο ίδιος θελήσει, τη συμμετοχή του, αν καταλάβει πως μπορεί να μην καταλήξει εκεί που θέλει.

Την φετινή σεζόν ο Ρογκαβόπουλος είχε μόλις 2.1 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 6 λεπτά συμμετοχής σε 9 αγώνες στην ΕΚΟ Basket League.

Ενώ μετρούσε 5 πόντους μέσο όρο σε 4.7 λεπτά συμμετοχής σε 3 αγώνες στο BCL.

Δείτε εδώ κάποιες απ’ τις καλύτερες στιγμές του:

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα