ΑΕΚ

Μέσα ο Μπακασέτας, θεραπεία Οικονόμου- Κλωναρίδης

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ουζουνίδη για το ματς με τον Ατρόμητο
Μέσα ο Μπακασέτας, θεραπεία Οικονόμου- Κλωναρίδης

Η σημερινή (9/11) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ολοκληρώθηκε και τα νέα που προέκυψαν ήταν καλά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς πλέον υπολογίζει κανονικά τον Τάσο Μπακασέτα.

Οι ενοχλήσεις στο ισχίο αποτελούν παρελθόν εδώ και αρκετές μέρες και ο 25χρονος Κορίνθιος βάζει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στο βασικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με τους δυο τραυματίες, Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο, ενόσο οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα της Κυριακής (15.00) με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσα ο Μπακασέτας, θεραπεία Οικονόμου- Κλωναρίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.