Sportime

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ με Τράμπζονσπορ

Η ΑΕΚ αύριο (21:30) στο πρώτο κρίσιμο ματς με την Τράμπζονσπορ στο άδειο ΟΑΚΑ δεν θα έχει στη διάθεση της ξανά τον Νίκλας Χουλτ.

Τάσος Καπετανάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ με Τράμπζονσπορ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ αύριο (21:00) στο πρώτο κρίσιμο ματς με την Τράμπζονσπορ στο άδειο ΟΑΚΑ δεν θα έχει στη διάθεση της ξανά τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ξανά βασικός ο Ελντερ Λόπες στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χουλτ είχε παίξει βασικός στην Ρουμανία, ενώ έμεινε εκτός και στο ματς του ΟΑΚΑ στην ρεβάνς.

Ενώ εκτός είναι και ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στον πάγκο θα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης. Μαζί τους εκτός και οι Τσιγκρίνσκι - Κλωναρίδης που είναι ανέτοιμοι. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σήμερα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα με την Τραμπζονσόρ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του UEFA Europa League. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Με 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του UEFA Europa League #aekfc#aektbs#aekfcseason2019_20#aekfamily#UELpic.twitter.com/6jlBvOYZqI

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 21, 2019

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Επίσης σε κατηγορίες: Europa League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Καπετανάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα