Sportime

ΑΕΚ: Δεν έχασε το Super Cup στα πέναλτι, το έχασε στα οκτώ λεπτά που ξέχασε ποια είναι

Ο χαμένος τίτλος έκρυβε ένα πολύ μεγαλύτερο μήνυμα

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ, Super Cup και η επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να φοβηθεί το 2-2 με τον ΟΦΗ. Πρέπει να φοβηθεί εκείνα τα οκτώ λεπτά.

Γιατί μέχρι τότε ήταν η ΑΕΚ που θέλει ο Νίκολιτς. Προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο και έφτασε μια ανάσα από το 2-0 με το τετ α τετ του Μάγερ. Ο ίδιος ο προπονητής της χαρακτήρισε αυτή τη φάση σημείο που άλλαξε τον τελικό.

Και μετά κάτι έσβησε.

Ο ΟΦΗ είδε παίκτες να πηγαίνουν στις μονομαχίες στο 100% και απέναντί του βρήκε μια ΑΕΚ στο 70%. Ισοφάρισε και στο 76' ο Κωστούλας ολοκλήρωσε την ανατροπή, με το 1-2 να μετρά μετά από έλεγχο VAR.

Αυτό είναι το πραγματικό καμπανάκι. Όχι ο Μπαλαμώτης. Όχι τα πέναλτι. Όχι μία διαιτητική απόφαση.

Η χαλάρωση.

Ο Νίκολιτς το είπε πιο σκληρά: κάποιοι ίσως έχουν ακόμη το μυαλό στους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος. Ζήτησε να επιστρέψει η δίψα, γιατί τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης θα τιμωρηθεί μέσα στον Αύγουστο.

Και τώρα έρχεται η Λέφσκι.

Οι Βούλγαροι έχουν τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, απέκλεισαν την Καϊράτ με νίκη 1-0 στο Καζακστάν και περιμένουν την ΑΕΚ στις 18 Αυγούστου στη Σόφια.

Η κούπα χάθηκε.

Αλλά αν αυτά τα οκτώ λεπτά ξυπνήσουν την πρωταθλήτρια, μπορεί να αποδειχθούν ακριβότερο μάθημα από ένα Super Cup.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα