Sportime

ΑΕΚ: Λιβάι Γκαρσία και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Σάκχοφ... κολόνα στα χαφ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, με στόχο την νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Τάσος Καπετανάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Λιβάι Γκαρσία και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Σάκχοφ... κολόνα στα χαφ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, με στόχο την νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Στο μίνι δίτερμα που έκανε ο Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα, χρησιμοποίησε τον Λιβάι Γκαρσία και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο 23χρονος από το Τρίνινταντ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, εξαιρετική εικόνα στο ένας εναντίον ενός, ενώ είχε και πολύ καλά τελειώματα στις φάσεις που χρειάστηκε. Έχει ταχύτητα που λείπει από την ΑΕΚ στα άκρα, ενώ είναι και πολύ ταχυδυναμικός κάτι που του δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

«Κολόνα» ο Σάκχοφ

Από την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, ο Γεβγιέν Σάκχοφ έδειξε ότι θα ξεχωρίσει. Έπαιξε στο μίνι δίτερμα στον άξονα και ήταν σημείο αναφοράς στα χαφ. Ψηλός, δυνατός, με πολύ καλή πρώτη πάσα. Ο Ουκρανός μέσος φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής στους «κιτρινόμαυρους» και ότι δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο μάλιστα στον αγώνα της Πέμπτης με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για το Europa League.

Πάντως, τόσο ο Λιβάι Γκαρσία, όσο και ο Γεβγιέν Σάκχοφ δύσκολα θα είναι στην 11αδα της ΑΕΚ στην Ελβετία. Και θα είναι στον πάγκο για τον Μάσιμο Καρέρα.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Καπετανάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα