Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

ΑΕΚ: Το μεταγραφικό αδιέξοδο στη Σουηδία

Οι περιπτώσεις των Σκανδιναβών και οι διαπραγματεύσεις που αποδείχθηκαν άκαρπες για την Ένωση

Σπύρος Γιαννόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Το μεταγραφικό αδιέξοδο στη Σουηδία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το να στρέψει τα βλέµµατά της στην αγορά της Σουηδίας, τουλάχιστον στις περιπτώσεις των Φράνσον και Πέτερσον, δεν αποδείχθηκε προσοδοφόρο για την ΑΕΚ.

Οι επαφές που έγιναν και με τους δυο ποδοσφαιριστές δεν έκλεισαν θετικά για την Ένωση. Αναφορικά με τον 24χρονο κεντρικό χαφ της Νόρκεπινγκ, η διαφορά στο οικονομικό, αλλά και ο σημαντικός ρόλος που έχει ο παίκτης στη σουηδική ομάδα, υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Ελλάδος να στρέψει αλλού το βλέμμα της για τον μέσο που θέλει.

Όσο για τον Πέτερσον, οι δυσκολίες ήταν αρκετές από την αρχή και έκαναν την προσπάθεια της Ένωσης να πέσει στο κενό. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη υπόθεση, αν ο 24χρονος εξτρέμ αρνηθεί το deal που θα του προσφέρει η Χέρακλες για να ανανεώσει, τότε ενδεχοµένως να αναζητήσει μια φόρμουλα για φύγει από την ολλανδική ομάδα.

Εφόσον αυτό συμβεί αρχές Γενάρη, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα κρούση, αλλά με περίπου την ίδια διαπραγματευτική αφετηρία και τις ίδιες πιθανότητες. Το βέβαιον είναι πως το μεταγραφικό αδιέξοδο υπήρξε στη Σουηδία και η ΑΕΚ καλείται να ψάξει σε άλλες αγορές. Πιο κοντινές και... μεσογειακές.

Πορτογαλία, Ισπανία, αλλά και Γαλλία, είναι μέρη όπου κοιτάζουν οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων". Πλέον όμως, από "τσεκάρισμα", θα πρέπει να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα.

http://www.sportime.gr/bloggers/spiros-giannopoulos/218362/aek-kommeni-sta-dyo-antidoto-psachnei/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Σπύρος Γιαννόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα