Σάββατο 4 Ιουλίου 2026
Sportime

Αμπελάρδο: «Οχι» για ΑΕΚ, γιατί...

Ο Αμπελάρδο είναι μία από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών στην αγορά - Τι ισχύει με την ΑΕΚ και όλα τα νέα δεδομένα

Τάσος Καπετανάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
Αμπελάρδο: «Οχι» για ΑΕΚ, γιατί...
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αμπελάρδο είναι μία από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών στην αγορά.

Παραμένει ελεύθερος από πέρυσι, μετά την εξαιρετική πορεία του στην Αλαβές. Ο Ισπανός προπονητής περιμένει όμως μια καλή πρόταση εντός Primera Division, ενώ είχε στο μυαλό του και την Εθνική Ισπανίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Αμπελάρδο έχει μεγάλο κασέ. Πάνω από τα στάνταρ της ΑΕΚ. Επίσης, έχει το μυαλό του σε ομάδες... πάνω από την ΑΕΚ. Και δη εντός Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Εντονη αντίδραση στα περί πώλησης της ΠΑΕ

Σήμερα και ο ίδιος και ο μάνατζερ του στο Gazzeta διέψευσαν ότι υπάρχει πρόταση της Ενωσης. Και δεν υπάρχει διότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση. Και ο Ιλια Ιβιτς πολύ θα ήθελε να τον φέρει... χθες ή και αύριο το πρωί στα Σπάτα. Ομως ο Αμπελάρδο περιμένει κάτι «πολύ καλό» από την Ισπανία. Για να «εξαργυρώσει» ότι καλό έκανε και πέτυχε πέρυσι με την Αλαβές. Αλλωστε πολλοί λένε ότι αποχώρησε από εκεί λόγω των φιλοδοξιών του και του μπάτζετ της ομάδας.

Οπότε ο Ιβιτς... ξεχνά τον Αμπελάρδο και κινείται δυναμικά και εντατικά για τον «εκλεκτό» του. Την πρώτη του σοβαρή προσωπική απόφαση από τις 27 Αυγούστου που έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Φιλάρετος Καλτσίδης: Το προφίλ του… αγοραστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Τέτοιον θέλει για νέο προπονητή ο Ιβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: Ο νέος προπονητής, ο Κωστένογλου και ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αυτός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Κωστένογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Κωστένογλου!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Καπετανάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα