Sportime

«AS» για Αραούχο: «Μικρότερη ρήτρα ή ακύρωση συμφωνίας ΑΕΚ-Λας Πάλμας»

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για την ΑΕΚ το καλοκαίρι, οπότε και λήγει ο τρίτος κατά σειρά δανεισμός του από την Λας Πάλμας.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
«AS» για Αραούχο: «Μικρότερη ρήτρα ή ακύρωση συμφωνίας ΑΕΚ-Λας Πάλμας»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για την ΑΕΚ το καλοκαίρι, οπότε και λήγει ο τρίτος κατά σειρά δανεισμός του από την Λας Πάλμας.

Η πανδημία του κορονοϊού φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και δη στον οικονομικό τομέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πέμπτης στην ισπανική εφημερίδα «AS» οι οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού μεταβάλλουν τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Στο τραπέζι σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει πέσει η μείωση του ποσού της ρήτρας των 2.7 εκατ. ευρώ, ή ακόμη και η ακύρωση της συμφωνίας χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάτι που σημαίνει ότι είτε η ΑΕΚ θα επιδιώξει μια συμφωνία με καλύτερους όρους και αρκετά μικρότερη ρήτρα και αν βρει... τοίχο στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, τότε θα κάνει πίσω. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη ένα μεγάλο συμβόλαιο σέντερ φορ, τον Νέλσον Ολιβέιρα που εισπράττει 1,2 εκατ.ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Λυσάνδρου έδωσαν την λύση στο αδιέξοδο

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα