Sportime

Δημάτος: «Ολοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Για την απουσία φιλάθλων από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου στον αυριανό τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ανδρέας Δημάτος

Τάσος Καπετανάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
Δημάτος: «Ολοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για την απουσία φιλάθλων από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου στον αυριανό τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τις ευθύνες που βαραίνουν τις πλάτες όλων, σχετικά για τις άδειες εξέδρες στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την αποδοχή του αιτήματος για ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημάτος ανέφερε: «Δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών αλλά είναι αναγκαιότητα. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την αποδοχή του αιτήματός μας για ενός λεπτού σιγή και προβολή βίντεο στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων».

Επίσης σε κατηγορίες: Κύπελλο Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Καπετανάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα